Kevään iloisin ja värikkäin juhla, Vappu, on jo aivan kulman takana. Tätä on odotettu! Syntyykö vappukattauksesi perinteisistä nakeista ja munkeista vai kaipaatko jotain twistiä ja uusia reseptejä?
Helpot ja herkulliset herkut, jotka voi halutessa pakata piknik-koriin toimivat aina. Näistä kolmesta Atrian reseptistä saat koottua leikkisän kattauksen, joka toimii täydellisesti vappubrunssilla ilman turhaa keittiössä hikoilua.
Serpentiininakit, lihapullabruschetat ja perunasalaatti 2.0
- 1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 100g tai Atria Suomalainen Kanapekoni 120g
- 1-2 pkt Atria Perunasalaattia 400g
- 1 punasipuli ohuiksi renkaiksi leikattuna
- tuoreita yrttejä hienonnettuna
- rapeakuorista patonkia viipaleina
- salaatinlehtiä
- 1 pkt Atria Ranch Coleslaw 300g
- 1 pkt Atria Artesaani Rustiikkinen Lihapulla 250g tai Atria Kunnon Arki Lihapyörykät 360g
- kirsikkatomaatteja puolitettuina
- 1 pkt Atria Wilhelm Luonnonkuorinakki 360g
- varrastikkuja
- Paahda pekoniviipaleet rapeiksi. Nosta viipaleet hetkeksi talouspaperin päälle valumaan. Hienonna.
- Siirrä perunasalaatti kauniiseen tarjoiluastiaan ja ripottele päälle punasipulirenkaita, pekonimuruja ja yrttejä.
- Aseta patonkiviipaleille sopivat palat salaatinlehteä. Lusikoi päälle coleslawta. Lisää lihapulla ja kirsikkatomaatin puolikas.
- Pujota nakkeihin varrastikut ja leikkaa nakit spiraaleiksi leikkaamalla viistomainen viilto nakin ympäri, tikkuun asti. Varo, ettei nakki katkea. Paista serpentiininakit pannulla varovasti käännellen.
Lisää herkullisia reseptejä löydät suoraan Atrian nettisivuilta: https://www.atria.fi/
ARVONTA
Kerro kommentteihin, mikä artikkelin vappuresepteistä on suosikkisi ja voita 50 euron arvoinen Atrian lahjakortti! Arvomme 1 kpl lahjakortin kaikkien kommentoineiden kesken. Osallistumisaikaa 30.4. asti.