”Ruokaboksi on ollut ihan meidän arjen pelastus!” Tätä lausetta ovat huokailleet sekä Anna että Susanna, jotka ovat päässeet kokeilemaan Ruokaboksia yhteistyömme tiimoilta. Ruokaboksin ansiosta naiset ovat saaneet koko viikon monipuoliset ja terveelliset ruoka-aineet aina maanantaina kotiovelle kannettuna. Raaka-aineiden lisäksi boksissa tulee aina valmiit herkulliset reseptit, joista valmistuu koko perheelle maittavat ja laadukkaat ateriat helposti. Voiko arkiruokailusta tehdä enää helpompaa?!
Sen lisäksi, että Ruokaboksi vähentää kaupassa käymistä, heräteostoksia sekä hävikkiä, niin antaa se uudenlaista inspiraatiota ruoanlaittoon. Niin Anna kuin Susannakin ovat fiilistelleet syksyn mittaan sitä, miten ovat Ruokaboksin myötä oppineet käyttämään uusia raaka-aineita ja etenkin mausteita monipuolisemmin. Ihastusta on herättänyt myös se, että Ruokaboksi ostaa mahdollisimman paljon raaka-aineita suoraan kotimaisilta tuottajilta, jolloin suomalaista ruokaa tulee helposti syötyä enemmän.
Ruokaboksin uudistuksen myötä voit nykyään myös valita itse haluamasi reseptit boksiin, tai vaihtoehtoisesti luottaa kokkien tekemään esivalintaan ja päättää otatko Perhe-, Vege- vai Ruokaboksin. Kaikki boksit on mahdollista tilata 2:lle tai 4:lle henkilölle.
Helpota arkeasi ja testaa sinäkin Ruokaboksia – tilaa näyteboksi nyt! Hyödynnä tarjouslinkkiämme, jonka kautta
- Uudet asiakkaat saavat näyteboksin -20 € etuhintaan
- Vanhat asiakkaat saavat seuraavan 4:n viikon ajan -10€ edun jokaisesta tilatusta Ruokaboksista (etu yht. jopa 40eur).
Toimi heti saadaksesi edun ja helpota arkeasi NYT: KLIKKAA TÄSTÄ TARJOUKSEEN
Ja koska arkiruokareseptejä ei voi koskaan olla liikaa, niin nappaa alta haltuun Annan ja Susannan yhdet Ruokaboksin lempiruuat!
Annan perheen yksi lemppariresepti Ruokaboksista – Täyteläinen Koskenlaskijan kanakeitto
Keittoruoat maistuvat aina. Tämä kanakeitto saa ihanaa makua koskenlaskija-sulatejuustosta ja on yksi Perheboksin suosituimmista keitoista.
Keitto:
- 1 kg perunoita
- 1 rs keittojuureksia
- 2 porkkanaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- 10-12 dl vettä
- 2 laakerinlehteä
- 1-1,5 tl suolaa
- 0,5 tl mustapippuria
- 2 tl kuivattua yrttisekoitusta
Broileri:
- 1 rkl öljyä
- 1 pkt broilerin jauhelihaa
- ripaus suolaa
- 1-2 tl curryjauhetta
- 1 tl kurkumaa
Lisäksi:
- 1 rs sulatejuustoa
- 0,5-1 sitruunan mehu
- Kuori ja kuutioi perunat. Paloittele keittojuurekset. Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan perunat, keittojuurekset, porkkanat ja valkosipulit. Freesaa kasviksia sekoitellen 3-4 minuutin ajan.
- Lisää kattilaan reseptin vesi, laakerinlehdet, suola, mustapippuri ja kuivattu yrttisekoitus. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin 10-15 minuuttia, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin jauheliha ja paista käännellen 4-5 minuuttia. Mausta suolalla, curryjauheella ja kurkumalla.
- Kun perunat ovat melkein kypsiä, niin sekoita keittoon paistettu jauheliha ja sulatejuusto. Kuumenna vielä kiehuvaksi.
- Hienonna keittojuuresten mukana tullut persiljatupsu.
- Viimeistele keitto persiljalla ja sitruunan mehulla.
- Tarjoile täyteläinen Koskenlaskijan kanakeitto heti.
Katso miten keitto valmistuu: klikkaa reseptivideoon.
Susannan perheeen yksi lempiresepti – Ruokaboksin ”Chicken fajitas” -tortillat
Nämä tortillat täytetään “fajitas” henkisellä täytteellä, joka sisältää kanaa ja kasviksia. Valmis mausteseos helpottaa ruoanlaittoa ja creme fraiche tasapainottaa mausteisuutta.
Täyte:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 paprikaa
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 1-2 rkl öljyä
- 1 pkt broilerin fileesuikaleita
- 1 ps mausteseosta
- 2-3 rkl vettä
Lisäksi:
- 1 pkt tortillalettuja
- 1 prk creme fraichea
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja suikaloi paprikat. Pese ja puolita kirsikkatomaatit.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää fileesuikaleet pannulle ja paista noin 4 minuuttia sekoitellen.
- Lisää pannulle sipulit, paprikat, kirsikkatomaatit ja mausteseos. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan. Sekoita pannulle vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutaman minuutin ajan.
- Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Täytä letut ”fajitas” täytteellä ja viimeistele creme fraichella.
- Tarjoile ”Chicken fajitas” -tortillat heti.
Katso miten tortillat valmistuvat: klikkaa reseptivideoon.
ARVONTA
Voita Ruokaboksi itsellesi! Kerro kommentteihin kumpi yllä olevista resepteistä houkuttelee sua enemmän ja olet mukana arvonnassa. Arvomme 1 Ruokaboksin kaikkien osallistuneiden kesken. Osallistumisaikaa 6.10. klo 12 asti. Huom! Voittajan on asuttava Ruokaboksin toimitusalueella.