Onko grillailun ja joogan yhdistämisessä mitään järkeä? Ensi ajattelemalla ei sitten yhtään mitään, mutta jos alat oikein miettiä aihetta, niin onko sittenkin?
Kuvittele mielessäsi kesäinen mökkiterassi, ihana linnunlaulu, tyyni meri, kuuma grilli tai kaunis hiillos nuotiolla. Osaatko nähdä grillin ääressä häärivän mökkeilijän, jolle mikään ei ole niin tärkeää juuri sillä hetkellä kuin grillistä leijaileva ruoan tuoksu, marinadin vahvuus, lihan kypsyys tai nyyttiperunoiden päälle sulavan voin ja suolan ihana pehmeys.
Ihanaa, mieltä rauhoittavaa ja ah, niin kesäisen nautinnollista. Mieli rentoutuu, aistit heräävät ja keskityt vain tuohon yhteen hetkeen.
Aika samanlaisia ajatuksia nousee monelle joogasta. Kun keskityt omaan asanaasi, kaikki muu katoaa hetkeksi pois mielestä. Kun hengittelet, keskityt vain ja ainoastaan omaan hengitykseesi. Sillä hetkellä kaikki ulkopuolinen vain unohtuu.
Yhteistyömme Atrian kanssa yhdistää kaksi monelle erittäin rakasta harrastusta; grillailun ja joogan. Yhteistyömme kunniaksi tarjoamme sinulle tästä eteenpäin kaiken kaikkiaan 4 joogatuntia viikossa. 2 ihanan lempeää myöhäisillan Yiniä ja kaksi dynaamisempaa aamujoogaa. Joogatunnit meille ohjaa meditatiivinen ja lempeä Sanna Luther. Joogatuntien ohella pääset rentoutumaan viikottain Sarin mindfulness -henkisissä hengitysharjoituksissa, jotka hän kuvannut meille Hangon merellisissä maisemissa.
Jotta yhteistyömme ei jäisi pelkkään joogaan ja hengittelyyn, tulemme saamaan Atrialta grillailuvinkkejä ja grillimestareiden salaisia reseptejä. Tänä kesänä kuka tahansa meistä voi siis olla naapuruston halutuin grillausguru. Ole kuulolla vapunpäivänä klo 11 ja 12.10, sillä silloin pääsemme kurkkaamaan Atrian grillimestari Heidi Eerolan kotiterassille Heinolaan. Heidi opastaa meitä loihtimaan kattavan Vappumenun kaikkine herkkuineen aina alkupaloista jälkiruokaan.
Heidin Vappumenun resepteihin voit tutustua täältä. Mikäli haluat valmistaa oman Vappumenusi Heidin ohjeiden mukaan, ota menu talteen ja muista napata kaupasta mukaasi tärkeimmät tuotteet.
Alkuruoka
Munakoisodippi ja grillatut naanleivät
Camembert-juusto ja kasvistikut
Leipäjuustoa vyötettynä pekonilla
Lisänä dippailuun uutuudet:
Atrian paistipalat Black Garlic kastikkeella
Atrian Kanan Minifilee Sweet Chili kastikkeella
Leivitetty avokado
Pääruoka
Portobellosienet ja parsa
Paahdetut kasvikset
Atrian Grill& Glaze Firecracker kanan grillipalat
Grillattua endiiviä
Paprikoita ja varsiparsakaalia
Kesäkurpitsapedillä Viljaporsaan Fileepihvit Inkivääri-lime maustekastikkeella
Jälkiruoka
Ananasviipaleet kookosmaidossa sokerihunnulla
Grillatut vaahtokarkit, pipari+ suklaa